De Slimste Mens blundert: afvaller van vanavond al bekend

Oeps! Zojuist werd de verkeerde promo voor De Slimste Mens uitgezonden, namelijk die voor de uitzending van morgen. We weten daarom al welke kandidaat er vanavond afvalt.

Door Alie Sierkstra
De Slimste Mens philip freriks finaleweek 2023 promo spoiler

De NPO blunderde zojuist flink door de verkeerde promo voor De Slimste Mens uit te zenden. Het ging namelijk niet om de promo voor vanavond, maar om die van morgenavond, 6 februari! We hoorden presentator Philip Freriks daardoor al verklappen welke kandidaat er vanavond naar huis wordt gestuurd. 

Pas op: hieronder spoilers voor de De Slimste Mens-afvaller van vanavond!

De afvaller

De kandidaten op de tweede dag van de finaleweek van De Slimste Mens zijn journalist Haroon Ali, acteur en muzikant Guido Spek, en presentatrice Quinty Misiedjan”, zo hoorden we presentator Philip Freriks zojuist zeggen voorafgaand aan de zendtijd voor politieke partijen. Omdat we al weten dat Haroon, Guido én publiekslieveling Erik Van Looy het vanavond tegen elkaar opnemen, is de afvaller zo aan te wijzen... Erik!

Promo's

De blunder was ook mediadeskundige Tina Nijkamp opgevallen. Zij vraagt de NPO in haar Instagram Stories om alle promo's van De Slimste Mens 'voor de komende uren en voor de rest van de week te checken'. En gelukkig wordt gehoor gegeven aan Tina's oproep: "Juiste promo's worden er nu ingezet voor de rest van de week."

De Slimste Mens zie je maandag tot en met donderdag om 20.30 uur op NPO 1.