Erik van Looy Film Festival Oostende

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erik van Looy Film Festival Oostende

Erik van Looy doet opvallende bekentenis in Belgische De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Erik van Looy maakt tijdens de uitzending van De Allerslimste Mens Ter Wereld bekend dat zijn relatie met topmodel Ingrid Parewijck over is. 

Uit elkaar

De presentator van de Vlaamse variant van De Slimste Mens maakte in de vijftiende aflevering bekend dat hij niet meer samen is met het Belgische model. Nadat de Vlaamse journaliste Julie Colpaert een vraag kreeg over een ‘short king’, wat betekent dat een vrouw langer is dan haar mannelijke partner, vroeg jurylid Pedro Elias aan de presentator of hij een ‘short king’ is. Hierop antwoordde Erik met: “we zijn niet meer samen”, waarna hij een korte stilte liet vallen, “volgende vraag” klonk het vrij snel.

Knipperlicht

De belgische quizmaster had al eerder een relatie met Ingrid, die bekend is van de covers van Vogue en Elle en een tijdlang het gezicht was parfummerk Guerlain. Ze zijn toen kort uit elkaar geweest, maar hebben de relatie opnieuw leven ingeblazen. Toch blijkt de vlam tussen de twee nu voor een tweede keer uitgedoofd te zijn. 

Eerder huwelijk

Het was opvallend dat de presentator tijdens een uitzending op tv het nieuws over zijn privéleven naar buiten bracht. Erik staat erom bekend weinig tot niks over zijn privéleven te bespreken in de media. Tussen 1993 en 2014 was hij getrouwd met Nadine, waarmee hij een zoon heeft. "Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk", gaf hij destijds als enige reactie in een kort persbericht. 

Lees hier hoe Veronica Superguide-columnist Rob Goossens het ervan af bracht in de Nederlandse versie van De Slimste Mens.

Lees verder