• BN'ers
  • NPO
  • TV

Rob Goossens is ‘on fire’ in De Slimste Mens: ‘Slimme gast’

rob goossens de slimste mens kijkers vol lof

Veel De Slimste Mens-kijkers zijn onder de indruk van de kennis van Veronica Superguide-columnist Rob Goossens. Ze vermoeden daarom zelfs dat hij de reeks wel eens zou kunnen winnen!

Rob Goossens in De Slimste Mens

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens nam vanavond voor de vijfde keer plaats in De Slimste Mens. Niet alleen is Rob al vier afleveringen doorgekomen, ook is hij al een aantal keer de slimste van de dag gebleken. Het begint de kijkers inmiddels ook op te vallen dat Rob over flink wat algemene kennis beschikt.

'Alvast proficiat'

Veel De Slimste Mens-kijkers zijn onder de indruk van Rob en noemen hem onder meer een ‘slimme gast’: “Je kunt zeggen wat je wilt, maar [Rob] weet gewoon wel veel.” Een aantal kijkers vermoedt zelfs dat de columnist het programma gaat winnen! Of dat ook echt gaat gebeuren? Jurylid Maarten van Rossem versprak zich laatst over de identiteit van de winnaar

De slimste van de dag

Rob – die met 519 seconden op de teller wéér de slimste van de dag werd – nam het vanavond op tegen Char Li Chung en nieuwkomer Milo Driessen. Helaas viel het doek voor Charli… Dat betekent dat we Rob en Milo morgen weer terug zien. Check hier wie er dit seizoen nog meer meedoen.

Rob vertelde eerder in De Slimste Mens trouwens over zijn bijzondere carrièremove: hij is namelijk bezig met een kinderboek over… Halina Reijn.

De Slimste Mens zie je elke werkdag om 21:40 uur op NPO 2.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.