Peaky Blinders Seizoen 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peaky Blinders Seizoen 5

De Shelby Clan is terug in de eerste trailer voor Peaky Blinders Seizoen 5

|
|

Laatste update:

Ergens later dit jaar kunnen we een nieuw seizoen van de loeipopulaire superspannende Engelse misdaadserie Peaky Blinders tegemoet zien. We verheugen ons al flink op nog meer Reservoir Dogs-achtige slow motion shots waarin de ijskoude Tommy Shelby en zijn familie in slow motion ontzettend cool door de straten van Birmingham struinen (ook al is het stiekem allemaal gefilmd in Liverpool en Leeds). Gelukkig hebben de makers ook door dat dit precies is wat we willen zien, dus deze teasertrailer van seizoen 5 heeft meteen al een vet moneyshot waarin Ada Shelby, Arthur Shelby, Tommy himself, Aunt Polly en Lizzie Stark uiterst traag maar oh zo stoer op ons af komen banjeren.  

Nog geen releasedatum bekend

Over het verhaal van dit nieuwe seizoen komen we nog maar weinig te weten, ook al is het inmiddels bekend dat Tommy na zijn verkiezingsoverwinning aan het eind van seizoen 4 de politiek ingaat en weten we dat Sam Claflin de grote schurk speelt. Ook hebben we nog geen releasedatum, en is het nog niet duidelijk of we de nieuwe afleveringen meteen al achter op Netflix kunnen kijken, of dat de BBC de eerste paar maanden het exclusieve recht op het nieuwe seizoen heeft.

Als je om wat voor reden dan ook deze topserie nog niet gezien hebt, kan je hier teruglezen waarom je volgens ons Peaky Blinders nu meteen aan je Netflix-watchlist moet toevoegen.

Lees verder