Peaky Blinders

Veronica Superguide logo
Peaky Blinders

Vet: BBC verloot kaarten voor wereldpremière van Peaky Blinders Seizoen 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl we nog steeds met smacht zitten wachten op een officiële premièredatum voor Seizoen 5, heeft de BBC nu laten weten een wereldpremière te organiseren voor de nieuwste avonturen van de Shelby-Clan. Deze vindt al op 18 juli plaats, en de BBC verloot kaarten online!

Op naar het pittoreske Birmingham

Als je wint dan moet je wel op eigen houtje naar Birmingham afreizen, want waar anders vindt deze première plaats?! Als je Peaky Blinders-fan bent dan is de kans dik aanwezig dat deze grauwe industriestad toch al op je moet-ik-naartoe lijstje stond. Natuurlijk wordt de première vermoedelijk ook geen grote bingewatch met alle afleveringen achter elkaar, ook al zijn de seizoenen van deze razend populaire misdaadserie steeds lekker kort met zes afleveringen.

Glimp van het nieuwe seizoen

De BBC heeft gisteren ook een compilatie-trailer van de eerste vier seizoenen vrijgegeven, waarin ook al een glimp op te vangen valt van Seizoen 5. [SPOILERS VOOR SEIZOEN 4] We zien namelijk hoe Tommy Shelby (Cillian Murphy) na zijn verkiezingsoverwinning uit seizoen 4 inderdaad de politiek ingaat. Het moet niet gekker worden! Daarnaast zal Sam Claflin te zien zijn als de grote bad guy waar de zelf ook niet zo frisse Shelbys het mee aan de stok krijgen in dit vijfde seizoen.

Lees verder