rambo V nieuwe trailer

Veronica Superguide logo
rambo V nieuwe trailer

Stallone is helemaal terug in trailer Rambo: Last Blood

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het duurt nog even voordat Sly weer op het grote doek is met Rambo: Last Blood. Een kleine teaser trailer deed ons al vermoeden dat de nieuwe Rambo best tof kan gaan worden, en deze trailer ziet er wederom helemaal niet verkeerd uit. Is Rambo weer helemaal back? Oh wacht, dat was Schwarzenegger.

Rambo schiet te hulp

Sly heeft allicht zelf trailer op zijn tijdlijn getypt want het is niet helemaal goed gegaan met de uitlijning van de video. Maar dat moet de pret niet drukken. We zien oude beelden van Rambo die het begin vormen van een vette trailer met een hoop wapengeweld en vuurwerk. Rambo helpt een vriend uit de penarie; zijn dochter is in Mexico ontvoerd door een drugskartel. Jep, altijd vervelend, die Mexicaanse drugskartels. Maar dan moet je net Rambo hebben. 

Sly de scenarist

Rambo: Last Blood (ook wel bekend onder de titel Rambo V: Last Blood) is een actiefilm van de hand van Adrian Grunberg. Het script is mede geschreven door Sylvester Stallone zelf. We weten niet of dat een positief effect heeft gehad, maar we gaan het zien. Het is de film die de laatste Rambo opvolgt, uit 2008. Sindsdien is er roddel geweest over een serie (zonder Sly) en dus over een film. 

Welles, nietes

Want dat er een vijfde Rambo zou komen, dat was helemaal niet een gegeven. Sinds 2008 zijn er aankondigingen geweest van een nieuwe Rambo, en toen was het plan weer van de baan, en toen weer wel, en toen weer niet... Het werd een beetje vermoeiend allemaal. Maar in oktober 2018 is de productie van de film opgepakt en dan moeten we toch eerlijk zijn: dat hebben ze verdomde snel gedaan, Sly en zijn vrienden. 

De nieuwe Rambo komt 20 september in de bioscopen. 

Lees verder