Sylvester Stallone als Rambo in Rambo: The Last Blood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone als Rambo in Rambo: The Last Blood

Trailer Rambo: The Last Blood belooft snoeiharde actiefilm

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit najaar gaat Rambo: The Last Blood in première. En afgaande op de eerste trailer, is de oude ijzervreter het nog verleerd!

Oorlogsveteraan

Vorig jaar onthulde Sylvester Stallone dat hij zou terugkeren als de zwijgzame oorlogsveteraan John Rambo. En toen ging het snel: zo werd afgelopen maart bekend dat Rambo: The Last Blood dit najaar al in de bios zou verschijnen. Tijdens de onthulling van de eerste trailer vorige week op het festival in Cannes  ging het publiek al uit zijn dak. En nu kan de rest van de wereld eindelijk ook de terugkeer van Rambo zien!

Granieten kop

Afgaande op de eerste trailer, wordt Rambo: The Last Blood net zo’n grimmige actiefilm als zijn voorganger. Deze keer moet de titelheld het opnemen tegen een gewelddadig Mexicaans drugskartel. Zij maakten de fatale fout om de dochter van Rambo’s beste vriend te ontvoeren. Genoeg reden voor Sly Stallone om met zijn granieten kop de ene na de andere drugscrimineel een kopje kleiner te maken. De titel verraadt al dat dit Rambo’s laatste avontuur zal zijn, maar het belooft een knallend afscheidsfeestje te worden!

Rambo: The Last Blood draait vanaf 19 september in de bioscopen!

Lees verder