Heel Holland Bakt, selectieaflevering

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt, selectieaflevering

Deze mannen en vrouwen maken kans op een Televizier-Ster 2019

|
|

Laatste update:

RTL Boulevard mocht zojuist bekend maken welke presentatoren en presentatrices in de race zijn voor een Televizier-Ster. Mooi op tijd, want het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala staat alweer voor de deur!

De genomineerden voor een Televizier-Ster zijn bekend

Over twee weken kunnen we de tv weer inschakelen voor het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala. Hoogste tijd dus om de kanshebbers bekend te maken! Na verschillende stemrondes is het nu dan eindelijk zover: we weten welke presentatoren en presentatrices genomineerd zijn voor een Televizier-Ster. Deze prijs is bedoeld voor de populairste tv-persoonlijkheid.

André van Duin in race voor Televizier-Ster

Voor de Televizier-Ster Presentator zijn genomineerd: André van Duin, Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens. Bij de vrouwen zijn Chantal Janzen, Floortje Dessing en Eva Jinek de genomineerden voor een Televizier-Ster. Grappig genoeg zijn al deze mannen en vrouwen al eens eerder in de prijzen gevallen! Voor onbetwist tv-icoon André van Duin is dat echter al een behoorlijke poos geleden. Hij sleepte in 1975 de Gouden Televizier-Ring in de wacht voor Dag, dag, heerlijke lach.

De winnaars worden op woensdag 9 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2019. Uiteraard leren we dan ook welk programma wordt bekroond met een Gouden Televizier-Ring. Het festijn vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam en wordt live uitgezonden door de AVROTROS op NPO1.

Lees verder