Televizier Ring 2019 Luizenmoeder Chateau Meiland Rotterdam Project Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Televizier Ring 2019 Luizenmoeder Chateau Meiland Rotterdam Project Beste Zangers

Deze 10 programma's maken kans op een Gouden Televizier-Ring

|
|

Laatste update:

Op woensdag 9 oktober is het zover: dan vindt in de AFAS Live in Amsterdam weer het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Om ons een idee te geven wie de grote kanshebbers zijn (én om ons extra te motiveren om nog snel even op onze favoriet te stemmen) heeft de organisatie vast een tussenstand bekend gemaakt. Dit zijn de 10 programma's die het tot nu toe het beste doen:

Beste ZangersChateau MeilandDe LuizenmoederDe slimste mensExpeditie RobinsonHeel Holland baktHelden van het MáximaHet Rotterdam ProjectRail AwayVroege Vogels

Stemmen tot 23 september

Je kunt nog tot en met maandagochtend 23 september 08:00 uur op je favoriete programma stemmen. Daarna laat de organisatie weten welke drie genomineerde programma's de meeste stemmen in de wacht hebben gesleept. Het gaat nog even spannend worden dus, maar wij zetten ons geld toch maar vast in op Beste Zangers, Chateau Meiland en De Luizenmoeder. De volgorde lijkt te impliceren dat deze drie publieksfavorieten momenteel de top drie aanvoeren. Alhoewel The Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens natuurlijk ook goede kans maakt; zijn programa Five Days Inside won vorig jaar immers deze meest felbegeerde TV-prijs van Nederland.

Beste presentator

Deze heren maken kans de Award voor Televizier-Ster Presentator in de wacht te slepen:André van DuinArjen LubachArt RooijakkersBeau van Erven DorensHumberto TanJan VersteeghJohnny de MolRik van de WestelakenRuben NicolaiViktor Brand.

Beste presentatrice

En welke dames doen het goed? De volgende vrouwen maken kans op de titel van Televizier-Ster PresentatriceChantal JanzenDionne StaxEllie LustEva JinekFloortje DessingGeraldine KemperLinda de MolMarieke ElsingaMartine van OsNicolette Kluijver

Beste Acteur/Actrice

Terwijl de presentators en de presentatrices allebei een eigen categorie hebben, moeten de acteurs en actrices het stellen met één algemene unisex-categorie. Leuk om te zien dat de actrices overweldigend in de meerderheid zijn met zeven van de tien nominaties. Dit zijn ze allemaal op een rijtje:Angela Schijf (Flikken Maastricht)Chantal Janzen (Kees & Co)Simone Kleinsma (Kees & Co)Elise Schaap (Familie Kruys/Soof: Een nieuw begin)Lies Visschedijk (Soof: Een nieuw begin)Ilse Warringa (De luizenmoeder)Jennifer Hoffman (De luizenmoeder)

En dan ook nog even de drie genomineerde heren:Barry Atsma (KLEM)Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder)Victor Reinier (Flikken Maastricht).

Waar wacht je nog op? Ga snel stemmen op jouw favorieten!

Lees verder