• Nieuws

De dames van Terminator 6: Natalia Reyes, Mackenzie Davis en Linda Hamilton

De dames van Terminator 6: Natalia Reyes, Mackenzie Davis en Linda Hamilton

Als een robot kwam het Terminator-Twitter-account onverwacht tot leven! Het was een leuke binnenkomer: een foto met een deel van de castleden!

Van links naar rechts zien we Natalia Reyes, Mackenzie Davis en natuurlijk Linda Hamilton, bekend uit de eerste twee Terminator-films.

Bericht wordt geladen...

De Colombiaanse actrice Reyes brak in haar geboorteland door met verschillende ‘telenovelas’ en de thriller Cumbia Ninja. In Terminator 6 speelt ze de hoofdrol van Dani Ramos. Het is een normale vrouw die ineens tussen allerlei mattende robots terechtkomt. Diego Boneta (Scream Queens, Pretty Little Liars) speelt haar broer, maar wat zijn rol in het geheel is, is nog onbekend.

Bezoek uit de toekomst

Met Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) zien we de eerste scifi-elementen van de nieuwe film. Davis speelt een soldate, en de littekens op haar lichaam wijzen erop dat er meer aan de hand is!

Zelfs met een jumbo-zonnebril en Hillary Clinton-haar herkennen we Linda Hamilton uit duizenden. Ze was al eerder te zien in haar kostuum, op een paar stiekem genomen foto’s. Geniet nog maar even van de stpere Sarah Connor, want het is de bedoeling dat zij en Arnold Schwarzenegger uit het Terminator-universum gefaseerd worden!

Over het verhaal van de film is nagenoeg niets bekend. Wel spelen er veel latino-acteurs mee. Naast Reyes en Boneta speelt Diego Luna (Agents Of SHIELD) een nieuw soort Terminator-robot. Of het een schurk is of een held weten we nog niet.

Terminator 6 (werktitel) wordt geregisseerd door Tim Miller (Deadpool) en staat gepland voor eind november 2019.