Outlander, seizoen 5, acteurs vertellen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander, seizoen 5, acteurs vertellen

Nieuwsgierig? De acteurs van Outlander blikken vooruit op het vijfde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix-kijkers moeten nog even geduld hebben. Maar voor kijkers van Ziggo Movies & Series breekt er een mooie tijd aan. Op 17 februari is namelijk alweer het vijfde seizoen van Outlander te zien. En de auteurs hebben daar alvast een hoop over te zeggen.

"Iedereen heeft wel wat groots dat hem of haar overkomt", vermoedt Lauren Lyle, die de rol van Marsali Fraser speelt. En dat lijken de andere acteurs te beamen. Zo zit Jamie in een lastige positie nu hij zich aan zijn beloftes wil houden (wat we al eerder zagen in de trailer), zoekt Claire uit wat haar rol als healer inhoudt en probeert Roger zich te settelen in de achttiende eeuw. Benieuwd wat de acteurs nog meer te zeggen hebben? Bekijk de video hieronder.

Verschijning op Netflix

Wanneer dit vijfde seizoen van Outlander op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend. Het zou zomaar kunnen dat - net als bij het verschijnen van het vierde seizoen - dit nog minstens een jaar duurt. Gelukkig hebben wij al op een rijtje gezet wat we willen zien in de reeks én dat is meer dan hete mannen en schattige dieren (hoewel we dat laatste natuurlijk ook helemaal niet erg vinden).

Lees verder