brianna claire jamie outlander seizoen 5.jpg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
brianna claire jamie outlander seizoen 5.jpg

YES! Nieuwe trailer voor Outlander seizoen 5 laat de Frasers vechten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eindelijk komt zender Starz met een trailer voor het vijfde seizoen van hitserie Outlander! We zien hoe gouverneur William Tryon een beroep op Jamie Fraser doet om zich toch te mengen in aan de aankomende oorlog... Precies waar Claire bang voor was!

Trailer Outlander seizoen 5 toont verhaal

Het vijfde seizoen van Outlander is gebaseerd op The Fiery Cross, het vijfde deel in Diana Gabaldons boekenreeks. De trailer hieronder geeft ons een eerste blik op dit nieuwe seizoen. We zien hoe de Frasers er alles aan moeten doen om hun familie en hun nieuwe thuis in Amerika te beschermen. Zo wordt de bloedhete Jamie opgeroepen door de gouverneur om zich aan zijn belofte te houden. Het probleem is alleen dat hij daarvoor zijn vriend Murtagh moet verraden. Gelukkig staat ook Brianna klaar om haar familie te beschermen, zelfs wanneer Roger het liefst zou vluchten. En dan is er nog die mysterieuze ziekte die het uiterste van Claire haar medische kennis vraagt...

Wanneer kun je Outlander seizoen 5 zien?

In Nederland is het twaalf afleveringen tellende vijfde seizoen van Outlander vanaf 17 februari te zien bij Ziggo Movies & Series. Wanneer het vijfde seizoen naar Netflix komt, is nog niet bekend. Dat we de serie uiteindelijk op de streamingdienst mogen verwachten, lijkt echter wel zeker. Toch alvast een voorproefje? Wij zetten eerder al eens op een rijtje wat we willen zien in seizoen 5 van Outlander.

Lees verder