Patrick J Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) in Suits

Veronica Superguide logo
Patrick J Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) in Suits

De 11 real life-liefjes van de Suits-cast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Sinds vandaag staat het laatste seizoen van Suits op Netflix. Een mooi moment om eens naar de mensen achter de acteurs te kijken. Wat weten we eigenlijk over de Suits-cast en hun liefdesleven? We vertellen je in dit overzicht alles over hun real life-liefjes!

1. Gabriel Macht als Harvey Specter

Gabriel Macht lijkt in het echt amper op zijn Suits-personage Harvey Specter. Zo is Macht al sinds 2004 getrouwd met de liefde van zijn leven: de Australische actrice Jacinda Barrett (Poseidon, Bridget Jones: The Edge of Reason). Het stel heeft twee kinderen. Fun fact: Jacinda was een aantal afleveringen in Suits te zien als Zoe Lawford!

2. Sarah Rafferty als Donna Paulsen

Ook Sarah Rafferty is al flink wat jaartjes getrouwd. De vurige redhead stapte in 2001 in het huwelijksbootje met de Finse Santtu Seppälä, haar universiteitsliefje die ze leerde kennen op Yale. Het stel heeft twee dotjes van kinderen.

3. Gina Torres als Jessica Pearson

Ondanks dat Gina Torres Suits al een aantal jaar geleden vaarwel zei – en haar eigen spin-off kreeg – krijgt ze natuurlijk wel gewoon een plekje in dit toplijstje met de real-life-liefjes van de acteurs. Torres trouwde in 2002 met acteur Laurence Fishburne (The Matrix, Boyz n the Hood). Ze kregen samen één dochter, maar helaas hield hun huwelijk geen stand… Het stel besloot in 2018 te scheiden. Vlak daarna leerde ze haar huidige vriend, ondernemer Kevin Wright, kennen.

4. Rick Hoffman als Louis Litt

Er is weinig bekend over het liefdesleven van Rick Hoffman, die al sinds dag één deel uitmaakt van de serie als Louis Litt. De geruchten dat hij op mannen valt, doen al jaren de ronde. Anderen menen dat hij het gezellig heeft met de Britse actrice Stephanie Waring uit de soap Hollyoaks… Het lukt Hoffman dus uitstekend om zijn privéleven daadwerkelijk privé te houden. Wel weten we zeker dat Hoffman een zoontje heeft. Daar houdt onze intel echter ook op: wie de moeder van het jochie is, is namelijk wederom een mysterie.

5. Katherine Heigl als Samantha Willer

En dan een relatieve nieuwkomer in Suits: Katherine Heigl (Samantha Willer). Haar ken je natuurlijk als een van de hete dokteren in Grey’s Anatomy. De actrice is sinds 2005 samen met zanger Josh Kelley. De twee leerden elkaar kennen op de set van een van zijn videoclips. Samen hebben ze drie kinderen, waarvan er twee geadopteerd zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

6. Amanda Schull als Katrina Bennett

Ook Amanda Schull (Katrina Bennett) leerde haar Australische echtgenoot kennen op de set. In haar geval op de set van de dansfilm Mao’s Last Dancer (2009). De man in kwestie, George Wilson, was echter niet haar tegenspeler, maar grafisch ontwerper op de set. Het stel heeft samen één kindje en – te beoordelen aan haar Instagram – een hele roedel honden!

7. Rachael Harris als Sheila Sazs

Rachael Harris (Sheila Sazs) trouwde in 2015 met violist Christian Hebel. De ceremonie werd voltrokken onder het toeziend oog van vrienden als Neil Patrick Harris – ondanks zijn achternaam trouwens geen familie. Het stel kreeg twee kinderen, maar helaas was het uiteindelijk toch niet meant to be… In 2019 tekenden ze de scheidingspapieren. Voor zover bekend is Harris op dit moment single én druk met haar rol in Lucifer.

8. Dulé Hill als Alex Williams

We zijn alweer aanbeland bij onze nummer acht in dit overzicht met de real life-liefjes van de Suits-cast: Dulé Hill (Alex Williams). Hill is getrouwd met actrice Jazmyn Simon. De twee leerden elkaar kennen op de set van Ballers. Ze hebben samen een zoontje. Hill heeft ook twee kinderen uit zijn vorige huwelijk met actrice Nicole Lyn (Love Jacked). Te beoordelen aan de familiekiekjes, vormen ze met z'n allen one happy family!

9. Wendell Pierce als Robert Zane

We wisten al weinig over het liefdesleven van Rick Hoffman, maar Wendell Pierce (Robert Zane) is een nog groter mysterie. Pierce schijnt op dit moment single te zijn. Ook is hij nooit getrouwd of verloofd geweest… En dat is eigenlijk alles dat we weten over het liefdesleven van deze Suits-acteur. Hij heeft zelfs geen Instagram-account die we lekker kunnen doorspitten! Zodoende moeten we het helaas doen met wat setfoto’s.

10. Patrick J. Adams als Mike Ross

We hebben het beste voor het laatste bewaard. Allereerst Patrick J. Adams (Mike Ross), hij is getrouwd met actrice Troian Bellisario (Pretty Little Liars, Lauren). Het stel leerde elkaar kennen op de set van Suits, waar zij Mikes oude vriendinnetje Claire speelde. Op een avond nodigde Adams haar thuis uit en bouwde hij een fort van kussens en dekens. Super cute! Om die geweldige dag te vieren, doopte het stel hun bruiloft om tot ‘Fortday’. Het stel heeft inmiddels twee dochtertjes.

11. Meghan Markle als Rachel Zane

En dan ten slotte nog Rachel Zane, oftewel: Meghan Markle. Zelfs als je nog nooit van Suits hebt gehoord, kun je niet om Markle heen. De actrice is namelijk getrouwd met de Britse prins Harry! Markle mag zich daarom de Hertogin van Sussex noemen. Bij de schitterende ceremonie waren ook een aantal van haar oude Suits-collega’s aanwezig. Inmiddels zijn we twee kinderen én een vervelende afsplitsing van het Britse koningshuis verder, maar gelukkig lijken de twee nog steeds helemaal in love!

Vandaag verschijnen alle afleveringen van het laatste seizoen van Suits op Netflix. Helaas is dit negende seizoen met tien afleveringen een stuk korter dan de voorgaande seizoenen… Die heb je er dus zomaar doorheen gebinged! Nog even in de stemming blijven? Dit zijn wat ons betreft de zeven beste momenten uit de serie.

Lees verder