Meghan Markle Prins Harry, Oprah interview

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan Markle Prins Harry, Oprah interview

Grote angst: Zitten Meghan Markle en Prins Harry binnenkort bij Oprah?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zou zomaar eens kunnen dat Meghan Markle en Prins Harry over een tijdje aanschuiven bij de talkshow van Oprah Winfrey. De twee dreigen namelijk naar de pers te stappen als ze niet krijgen wat ze willen.

ITV-journalist Tom Bradby, die bevriend is met het stel, verklaart dat Harry een tv-interview overweegt, vooral om sterker te staan in de onderhandelingen van vandaag. Koningin Elizabeth heeft namelijk iedereen opgetrommeld op haar landgoed Sandringham om de kwestie van de zogenoemde #megxit te bespreken. Het stel wil namelijk meer vrijheid, financiële onafhankelijkheid én is van plan om voortaan te gaan pendelen tussen Engeland en de VS. Meghan Markle is vandaag echter de grote afwezige. Zij is inmiddels al naar Canada vertrokken om onder andere een deal met Disney te sluiten.

Goede vriendin Oprah

En op dat mogelijke tv-interview zitten de royals niet te wachten. Er wordt nu al verondersteld dat Meghan, die na dit gedoe misschien wel terugkeert als actrice, heeft gesproken met meerdere tv-zenders in Amerika en uiteraard haar goede vriendin en talkshowhost Oprah Winfrey. Dat zou niet heel verrassend zijn, aangezien zij ook op de bruiloft van de royals was en nog altijd contact heeft met Meghans moeder. Of er daadwerkelijk een interview gaat komen, moet blijken. 

Lees verder