Vanaf deze datum start The Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland!

Door Redactie
the bachelorette

Het nieuwe datingprogramma The Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland! De vrijgezelle Gaby Blaaser zoekt naar liefde; is een van de 18 knappe singles haar soulmate?

Romantisch avontuur

“Het aftellen kan nu eindelijk beginnen!”, zegt Gaby enthousiast. De actrice kan niet wachten tot iedereen ziet “hoe mooi dit intense avontuur voor haar heeft uitgepakt”. De show steeg ver boven haar verwachtingen uit. “Het was echt een sprookje dat me voor altijd zal bijblijven!"

The Bachelorette

In het exotische Zuid-Afrika proberen 18 hunks het hart van Bachelorette Gaby Blaaser te veroveren. In de datingshow zal de voormalige GTST-actrice een keuze moeten maken. Misschien vindt ze wel de liefde van haar leven! Gaby heeft al een heftig liefdesleven achter de rug en weet nu precies wat ze zoekt in een man! “Ik ben zelfverzekerder dan ooit. Maar er ontbreekt nog een leuke vent.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Spannende race

Het wordt een spannende serie want Gaby geeft aan geen type te hebben. “Het maakt me niet echt uit. De ene keer vind ik iemand leuk die onder de tatoeages zit en de andere keer totaal niet.” Dat wordt nog wat! Aan Rick Brandsteder de taak om het programma te presenteren. 

The Bachelorette is vanaf 20 mei wekelijks te zien op Videoland!