Rick Brandsteder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick Brandsteder

Rick Brandsteder gaat De Bachelorette presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Presentator Rick Brandsteder gaat Gaby Blaaser helpen aan haar droomman. RTL Boulevard maakt bekend dat Rick de eerste Nederlandse versie van de datingshow zal presenteren.

Een romantisch avontuur

Op een romantische locatie zal Gaby onder begeleiding van Rick kennismaken met een groep vrijgezelle mannen. Net als in de Amerikaanse versie valt er elke week een kandidaat af, en wie een rode roos ontvangt mag blijven. Zal er iemand tussen zitten die het hart van de blonde actrice weet te veroveren?

Oude bekenden in De Bachelorette

Gaby en Rick kennen elkaar al jaren en Rick vindt het spannend om haar te helpen aan een man: “Ik moet even wennen aan deze rol als begeleider en Dr. Love. Ik vind het heel stoer van haar … Ik ga haar ondersteunen waar het kan, maar het moet bij haar zelf gebeuren.”

Modern sprookje

Gaby Blaaser heeft er in ieder geval heel veel zin in: “Ik kan niet wachten om dit waanzinnige datingavontuur voor de volle 100% aan te gaan! … Toen ik werd gevraagd voor deze show was ik gelijk enthousiast! Zeg eerlijk; wie krijgt zo’n kans? Het is een modern sprookje!"

De Bachelorette is vanaf het voorjaar te zien op Videoland.

Lees verder