Droomman gezocht: Gaby Blaaser is de Bachelorette

Door Redactie
Gaby Blaaser, De Bachelorette

Gaby Blaaser kan zich opmaken voor een romantisch nieuw jaar. In de eerste Nederlandse versie van de datingshow De Bachelorette gaan mannen strijden om het hart van deze bekende Instagrammer.

Gaby Blaaser stapt binnenkort op het vliegtuig om op een droomlocatie als eerste Nederlandse Bachelorette op zoek te gaan naar een man. "Het schild dat ik om me heen heb gebouwd zal ik moeten laten vallen", vertelt Gaby. "Ik zal me kwetsbaar moeten opstellen om de liefde een eerlijke kans te geven."  

Andere kant

De influencer staat vooral bekend om haar 'sexy' foto's, waar Chantal Janzen nog wel een puntje aan kan zuigen. Toch belooft Gaby in De Bachelorette ook een andere kant te laten zien. "Ik sta zelfverzekerd in mijn schoenen, ben zelfstandig, kritisch, maar realistisch en vind het enorm leuk om juist dié mannen te gaan ontmoeten die ik mijn dagelijks leven, tot nu toe, niet tegenkom."  Geïnteresseerde mannen kunnen zich nog altijd opgeven via productiemaatschappij Blue Circle, dat onlangs nog onder vuur lag vanwege de toestanden bij De Villa.

De Bachelorette is dit voorjaar te zien bij Videoland.