Daniel Radcliffe heeft geen zin meer om Harry Potter te spelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Radcliffe heeft geen zin meer om Harry Potter te spelen

Daniel Radcliffe heeft geen zin meer om Harry Potter te spelen

|
|

Laatste update:

De carrière van Daniel Radcliffe begon natuurlijk toen hij de tovenaarsleerling Harry Potter speelde. Acht films lang leerden we de magische wereld van Zweinstein kennen, en zagen we Harry’s strijd tegen de boze Voldemort. Erg leuk, en Radcliffe is natuurlijk trots op zijn carrière, maar hij verwacht niet dat hij ooit nog in de huid van Harry kruipt, zegt hij tegen Variety.

‘Ik denk het niet. Ik wil niets 100% uitsluiten, maar het niet iets wat ik graag zou doen. Voor mijn gevoel zijn die films (Fantastic Beasts) aan een nieuw hoofdstuk begonnen en gaat het prima zonder de oude garde. Wat mij betreft is dat prima! Ik geniet van films maken, maar ik blijf graag flexibel. Ik wil mezelf niet voor jaren vastleggen door weer in een filmreeks te spelen.’

Helaas Potterheads, hoewel hij een terugkeer ook niet helemaal uitsluit. Na Harry Potter speelde Radcliffe een paar bizarre rollen zoals een duivel, een lijk en in het nieuwe Guns Akimbo een man met pistolen als handen. Waarom ook niet?

Vaarwel, Harry Potter

De uitspraken van Radcliffe komen niet helemaal als een verrassing. De acteur gaf eerder al aan dat hij zelf niet eens naar de Harry Potter-films en -toneelstukken kon kijken! Binnenkort is de acteur te zien in het gevangenisdrama Escape From Pretoria. Hij verwacht op een gegeven moment trouwens wel een reboot!

Lees verder