Daniel Craig deelt ‘tips’ met 'nieuwe James Bond'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig deelt ‘tips’ met 'nieuwe James Bond'

Daniel Craig deelt ‘tips’ met 'nieuwe James Bond'

|
|

Laatste update:

Het afscheid van Daniel Craig als James Bond was al een paar keer aangekondigd, maar na No Time to Die moeten de makers écht op zoek naar een nieuwe 007. Craig gaf de nieuwe superspion alvast een paar handige tips, in de podcast van Kevin Hart.

In een kort fragment reageert Daniel Craig pseudo-verbitterd op zijn opvolger. Zijn belangrijkste advies is hilarisch: “Verkloot het niet!” Na deze droge grap gaat Craig iets serieuzer verder. “Ik zou zeggen: pak de rol en geef er je eigen draai aan. Dat is de beste manier. Ik heb mezelf zo veel mogelijk gegeven voor de rol, om er alles uit te halen.”

Craig vertelde dat hij hoopt dat de James Bond-films nog lang doorgaan, ook al is hij er niet rouwig om dat hij de rol nu kwijt is. “Ik hoop dat ik een goede indruk heb gemaakt, en dat m’n opvolger een vliegende start kan maken. Ik vind het een fantastische filmreeks, en het mooie is dat ze altijd met de tijd mee veranderd zijn. Ik vind het ook gewoon prachtig dat de film eindelijk tóch in de bioscoop is verschenen. Dat is de mooiste manier om hem te zien, hopelijk met het hele gezin.”

Wie oh wie?

Kevin Hart vroeg Craig of hij een favoriete acteur heeft die de martini van hem kan overnemen. “Kevin… Dat is niet míjn probleem. Ik heb het al druk genoeg en ga me daar niet aan wagen. Ze vinden vast een geweldig iemand en die zal ik van harte steunen: vanaf de eerste rij met een bak popcorn.”

Wie wordt de nieuwe James Bond?

Daniel Craig wil zich er niet mee bezighouden, maar natuurlijk wordt er nu al gefluisterd over een mogelijke opvolger. Idris Elba wordt genoemd, net als Tom Hiddleston én Henry Cavill. Elba heeft al ontkend en van Hiddleston hebben we sowieso niets gehoord. Henry Cavill zei een tijdje geleden dat hij het dolgraag zou doen, wat leidde tot deze gave ‘deepfake’-video.

De Youtube-video is natuurlijk een grapje maar 00-Cavill ziet er zeker niet slecht uit!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

No Time to Die draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen. Hier lees je onze recensie van de 25ste Bond-film.

Lees verder