"Daniel Craig keert toch terug als James Bond"

Door Redactie
"Daniel Craig keert toch terug als James Bond"

Volgens Mirror Online heeft producer Barbara Broccoli het toch voor elkaar gekregen om Daniel Craig te strikken voor de 25e James Bond-film.

Blijft Daniel Craig toch aan als James Bond?

Twee jaar geleden zei Daniel Craig nog dat hij liever zijn polsen zou doorsnijden dan nog een 007-film maken. Mogelijke opvolgers als Idris Elba, Tom Hardy en James Norton werden genoemd, maar nooit bevestigd. Ondertussen gaf producer Barbara Broccoli de moed blijkbaar niet op: zij mikte nog steeds op de vijfde Bond-film van Daniel Craig, en heeft hem volgens Mirror Online nu dus toch te pakken.

Met zijn vijfde avontuur zou Daniel Craig zich op de all-time ranglijst losmaken van Pierce Brosnan en alleen Roger Moore en Sean Connery nog voor zich moeten dulden. Hij zou verantwoordelijk worden voor 20 procent van alle Bond-vertolkingen, als je de officiële telling van Eon Productions volgt. En mocht het voorbijkomen tijdens de volgende pubquiz: Daniel Craig speelde tot nu toe in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre.

Adele

Over Skyfall gesproken: volgens hetzelfde bericht zou Barbara Broccoli ook "vastberaden" zijn om Adele weer in te lijven voor de titelsong. Het zou voor Adele de tweede keer zijn na Skyfall, waarvoor ze prijzen won tijdens grote gala's als de Golden Globes, de Grammy's en de Brit Awards. Een prima reden om nog eens zo'n poging te wagen, zou je denken.

Als het nieuws over Daniel Craig blijkt te kloppen, bewijst Barbara Broccoli dat ze dingen voor elkaar kan krijgen die de meeste mensen niet voor mogelijk hielden. In dat geval is er ook geen reden om te twijfelen aan haar kansen om ook Adele zover te krijgen. Het lijkt er dus op dat we ons heel voorzichtig mogen gaan verheugen op een nieuwe James Bond-film met Daniel Craig én Adele!