Dance Dance Dance is weer begonnen en déze dingen vielen op!

Veronica Superguide logo
Dance Dance Dance is weer begonnen en déze dingen vielen op!

Dance Dance Dance is weer begonnen en déze dingen vielen op!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dance Dance Dance ging vorige week spetterend van start! Wat verwachten we van het vierde seizoen van de populaire dansshow? Hier moeten we de komende afleveringen op letten!

Na drie seizoenen hield Jandino Asporaat het voor gezien, waarna Humberto Tan het stokje overnam. Na de eerste optredens van Holly Mae, Soy, Bridget, Miljuschka, Jelle, Britt, Urvin, Marlayne, Patrick en London trekken we een paar voorzichtige conclusies.

Humberto heeft er zin in!

Humberto Tans afscheid van RTL Late Night (binnenkort Met Twan Huys), na een langdurige kijkcijferdip, was pijnlijk, maar het lijkt hem niet te deren! De presentator danst regelmatig een stukje mee, en dat gaat hem bijzonder goed af. Hij twerkt met de besten…

…en deed vorige week even wat Michael Jackson-moves, na het optreden van Soy. Dat laatste waardeerden de kijkers overigens niet echt: Tan schudde even wat moves uit zijn mouw waar de arme Soy zich de hele week voor te pletter had gewerkt.

Niet zo handig, maar vergeef hem z’n enthousiasme! Tan houdt ervan, en deed zelfs mee aan het eerste seizoen Dance Dance Dance. Hij bereikte met zijn dochter Julia zelfs de halve finale.

Praat Dan Karaty al één woord Nederlands?

Vóór elk nieuw programma met choreograaf Dan Karaty vraagt iedereen zich één ding af… Spreekt de sympathieke Amerikaan inmiddels al een beetje Nederlands? Is hij al bij het taleninstituut in Vught (aka ‘de nonnen’) geweest?

Elk jaar, ook in het nieuwe seizoen Dance Dance Dance, blijkt Dan het niet te doen. Niet iedereen is natuurlijk een multilinguïstisch wonderkind als Barry Atsma, maar Dan Karaty kán het wel!

Tegen Privé zei hij dat hij inderdaad op cursus is geweest bij ‘de nonnetjes’, maar onzeker is over zijn accent. Hij praat onze taal liever niet op televisie, omdat hij volgens Privé ‘niet wil klinken als Barry Stevens’. In dat geval: vooral doorgaan, Dan!

Zie ook:

Spicy!

Eén ding is duidelijk: het nieuwe seizoen wordt... pittig! Dance Dance Dance heeft sowieso een handje van sterke openingen, zoals vorig jaar: toen mocht Toprak meteen zwieren met een wurgslang!

Miljuschka Witzenhausen stond vorige week meteen voor het blok: of ze even haar billen wilde schudden op het nummer Anaconda van Nicki Minaj.

Hoewel Miljuschka’s getwerk niet het beste optreden van de avond was, is het om één of andere reden wél (met afstand) de populairste DDD-video op Youtube. Iedereen wil zeker haar techniek kopiëren, of iets dergelijks.

Zo’n spetterend begin kan niet gevolgd worden met slappe hap; als deze lijn doorgezet wordt staan de kandidaten over twee weken Jamaicaans te ‘daggeren’. Vorig jaar toverde Chantal Janzen ineens een lapdance voor Jandino uit haar kanten setje (haar hoge hoed had ze thuisgelaten).

Nog meer gewiebel

Bridget Maasland werd tijdens de opnames van Dance Dance Dance behoorlijk ziek. Het werd zelfs zo erg dat de presentatrice stijf van de Prednison op het podium stond. We weten niet precies wat we van het optreden (een nummer van Jennifer Lopez) kunnen verwachten, maar haar performace kán in de uitzending van morgen (1 september) een beetje tegenvallen.

Jammer, want haar act uit La La Land was in de eerste show érg geslaagd.

De favoriet

Na de eerste aflevering kunnen we (voorzichtig) stellen dat Holly Mae Brood en Soy Kroon de blikvangers zijn (achter de billen van Miljuschka dus, maar goed). Na hun uitvoering van Solo Dance zaten de kijkers ademloos voor de tv!

Tel daarbij op dat het stel in Goede Tijden Slechte Tijden/Nieuwe Tijden te zien is, en je komt een heel eind. Op de één of andere manier eindigen de soapies altijd hoog! Vorig jaar wonnen Zoey Ivory en Marnix Lenselink nét van Toprak Yalçiner en Stijn Fransen. De jaargangen daarvoor gingen de GTST’ers Buddy Vedder, Robin Martens, Pim Wellens en Pip Pellens met de buit naar huis.

Zie ook:

De drie tienen van Zoey en Marnix maakten een rigoureus einde aan ‘de tijd van onbezorgdheid’, en de dominantie van de GTST-crew. Toch is het niet het béste dansoptreden dat we in het programma zagen. Die eer is weggelegd voor deze toppers.

Wat verwachten jullie van het nieuwe seizoen? Laat het weten op Facebook!

Lees verder