Vin Diesel en zoon Vincent

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en zoon Vincent

Cute! Zoontje Vin Diesel speelt jonge Dom in F9

|
|

Laatste update:

Zo vader, zo zoon. Vin Diesels 10-jarige zoontje Vincent Sinclair scheurt paps achterna met een rol in Fast and Furious 9. En lil' Vin speelt in zijn acteerdebuut niet zomaar iemand. Oh nee, hij speelt... een jonge versie van Dom!

Dat maakte TMZ bekend. Het is trouwens niet voor het eerst dat de Fast-franchise, die na de elfde film op de rem trapt, een jongere versie van Diesels personage Dominic Toretto laat zien. Die zat ook al in Fast & Furious 7, toen nog gespeeld door acteur Alex McGee. Nu neemt Vincent het stokje over.

Vin en Vincent

Vins zoontje, op de foto linksonder te zien, filmde zijn scènes eind 2019, toen 'ie nog 9 jaar was. En de kleine Diesel pakte - houd je vast - 1005 dollar per dag! Dat staat in het contract dat TMZ te zien kreeg. Tja, je bent een Diesel of niet. Dan kom je natuurlijk niet voor een handje snoep opdagen. Hoeveel Vincent uiteindelijk kon cashen? Dat weten we niet. Het is nog niet bekend hoeveel screentime zijn jonge versie van Dom kreeg.

F9

Wat weten we verder over het negende deel? Nou, Vin Diesel, John Cena en Michelle Rodriguez de ruimte in! De bad guy in deze film is Charlize Theron, die terugkeert als cyberterrorist Cipher. Zij werkt samen met mede-slechterik Jakob (John Cena), het evil broertje van Dom! De cast krijgt ook gezelschap van een paar nieuwe gezichten: Guardians of the Galaxy-acteur Michael Rooker en rapper Cardi B. Okurrr.

Fast & Furious 9 staat vooralsnog gepland voor 24 juni 2021.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder