Collega’s zijn schreeuwende Tom Cruise zat

Tom Cruise op de set van Mission: Impossible 7

Afgelopen week werd acteur Tom Cruise wereldnieuws! Op de set van Mission: Impossible 7 foeterde hij een paar collega’s uit die té dicht op elkaar stonden. “Alle filmstudio’s kijken naar deze film, en jullie maken er een bende van!”

Cruise neemt zijn verantwoordelijkheid zéér serieus. Hollywood ligt grotendeels op zijn gat, en andere filmmakers en studio’s kijken naar Mission: Impossible; of het mogelijk is om in de coronacrisis een grote film te draaien. Cruise wil bewijzen van wel, maar dan moeten zijn collega’s het werk óók serieus nemen, verdorie!

Cruise Control or Lose Control?

Nadat deze tirade online verscheen begon Tom Cruise volgens de Toronto Sun wéér te schreeuwen, en dit keer namen vijf collega’s ontslag. Volgens de krant is de spanning op de set al maanden om te snijden, en was dit incident voor een paar mensen reden om op te stappen. “Tom kan er niet meer tegen, omdat hij zó veel moeite heeft gedaan om de camera’s draaiend te houden. Hij is van slag omdat andere mensen het filmen minder serieus nemen. Als het misgaat krijgt híj uiteindelijk de schuld.”

Cruise kreeg naast complimenten óók best wat kritiek op zijn geraas. Hij staat daar toch als een multimiljonair een paar loonslaven uit te schelden… George Clooney steunt Cruise in elk geval! In een interview met People zei hij: “Ik weet niet of ik hetzelfde had gedaan, maar op zich heeft hij gelijk. Ik ken de omstandigheden ook niet: misschien is er al vijftien keer zo’n situatie geweest.”

Het is de bedoeling dat Mission: Impossible 7 in het najaar van 2022 in de bioscoop draait.