Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen
VI

Claudia de Breij haalt uit naar Johan Derksen: 'Sokpop van John de Mol!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Na de kaarsenrel is het (voorlopig) exit voor Johan Derksen op televisie. John de Mol heeft geen vinger uitgestoken naar de presentator. En dat terwijl Johan álles deed voor 'de baas', claimt Claudia de Breij.

'Huichelachtige slapjanus'

Johan heeft zich behoorlijk laten inpalmen door John, aldus Claudia. In haar VARAgids-column noemt ze Johan een 'huichelachtige slapjanus' die alles deed 'om de baas te helpen'. "Hij was voor het grote geld een sokpop geworden van de grote John de Mol", sneert ze.

'Hoer van John de Mol!'

Ze heeft geen goed woord over voor de VI-presentator. "Weet je nog, die tribunes die zongen 'Sylvie is de hoer van Amsterdam?' Lachen was dat hè, moest kunnen toch? Nou, op die melodie kan het hoor. Met zijn allen! 'Johan is de hoer van John de Mol!'"

Mediastorm

Na de heftige uitspraken van Johan Derksen in Vandaag Inside ontstond een gigantische mediastorm en besloot de analist te stoppen met het programma nadat hij weigerde excuses te maken. Terwijl veel BN'ers zich hebben uitgesproken tegen de presentator, krijgt hij ook bijval. Erica Meiland vindt dat Johan gewoon door moet gaan met zijn presentator.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder