Chris Rock en Will Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Rock en Will Smith
Oscars

‘Chris Rock wil niet meer praten met Will Smith’

|
|

Laatste update:

Het lijkt niet goed te komen tussen Oscar-mepper Will Smith en harde grappenmaker Chris Rock. Die laatste kreeg een klap van Will op live tv nadat ie een grap maakte over Jada Pinkett Smiths kaalheid. Vorige week maakte de Fresh Prince eindelijk een excuusvideo waarin hij Chris uitnodigde voor een gesprek, maar daar heeft Chris helemaal geen trek in volgens een insider!

‘Chris hoeft niet te praten’

Een anonieme bron vertelt aan People dat Chris Rock er niet aan denkt om met Will te praten. "Chris hoeft niet te praten. Dit is duidelijk iets waar Will meer last van heeft dan Chris. Will moet met zijn issues dealen. Chris is oké."

De komediant tapt wel af en toe grappen over de beruchte klap tijdens de Oscaruitreiking. Tijdens een show in New Jersey grapte hij nog: "Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, heeft nog nooit een klap in zijn gezicht gehad".

Will Smith comeback?

Ondertussen is Will Smith van de aardbodem verdwenen en gonzen er de wildste geruchten over een mogelijke comeback. Wat we tot nu toe weten is dat hij meerdere keren excuses heeft aangeboden, via een Instagram-tekst en nu via video.

Ook zijn vrouw Jada hoopt dat de twee mannen elkaar kunnen vergeven. Chris is daar zo te horen nog niet klaar voor.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder