Will Smith en Jada Pinkett Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith en Jada Pinkett Smith
OscarsHollywood

Jada Pinkett Smith reageert eindelijk op Will Smith Oscar-klap

|
|

Laatste update:

Jada Pinkett Smith, Will Smiths vrouw, laat voor het eerst aan de wereld horen wat ze vond van de klap die haar man aan Chris Rock uitdeelde. Dat gebeurde tijdens de Oscar-uitreiking dit jaar. In een aflevering van Red Table Talk, haar Facebook Watch serie, lucht ze haar hart.

Muisstil

Jada hield zich muisstijl sindsdien. Nu geeft ze haar kant van het verhaal “Dit is een hele belangrijke Red Table Talk over alopecia”, begint de actrice. Alopecia is een ziekte, die voornamelijk kale plekken op het hoofd veroorzaakt. Gezien wat ik heb meegemaakt met mijn eigen gezondheid en wat er bij de Oscars is gebeurd, hebben duizenden mensen contact met me opgenomen met hun verhalen.” 

 

Uitpraten

Nu, over Oscar-avond”, gaat Jada verder. “Ik hoop dat deze twee intelligente, capabele mannen de kans krijgen om te genezen, dit uit te praten en te verzoenen”, vertelt ze. “Tot die tijd blijven Will en ik doen wat we de afgelopen 28 jaar hebben gedaan, en dat is samen blijven uitzoeken wat het leven heet.Naar verluidt is de acteur in therapie gegaan na de Oscar-klap.

 

Wat is er gebeurd?

Chris maakte tijdens de uitreiking van de bekendste filmprijzen een grap over het kale hoofd van Wills vrouw. Dat schoot bij de acteur compleet in het verkeerde keelgat, waardoor hij meteen een flinke klap uitdeelde aan de komediant

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder