Will Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith
OscarsHollywoodOphef

'Will Smith gaat in therapie na Oscar-klap'

|
|

Laatste update:

Will Smith gaat naar verluidt in therapie nadat hij comedian Chris Rock in maart, tijdens de meest besproken Oscar-uitreiking ever, in zijn gezicht mepte.

Dit meldt het ANP aan de hand van berichtgeving van Entertainment Tonight.

Will Smith in het openbaar

Eind april zagen we Will voor het eerst sinds de klap weer ergens opduiken, namelijk in India, waar hij vakantie vierde met zijn gezin. Die reis zou al al langer op de planning staan en de Smiths zagen het ook als een mogelijkheid om even tot rust te komen na alle ontstane commotie.

In therapie

Wat de 53-jarige acteur precies wil gaan aanpakken tijdens zijn therapiesessies? Dat weten we niet precies. Bronnen claimen dat hij in ieder geval aan zijn positie binnen zijn huwelijk met Jada wil werken, maar woordvoerders van Will willen niet ingaan op dat wat hij wil verbeteren aan zichzelf. "Dat is een privékwestie en daarover doen wij geen enkele uitspraak."

Oscars

Hollywood stond even helemaal in vuur en vlam na de klap van de acteur. Inmiddels is de storm al weer een beetje gaan liggen. Het is nog altijd wachten op de eerste échte reactie van Chris Rock. Hij heeft, buiten een grapje tijdens een stand-up-optreden, nog niet inhoudelijk gereageerd op het incident. Zijn moeder wél: ma Rock vraagt zich af waar in hemelsnaam die oprechte excuses van Will blijven. Ze vindt zijn social media-excuus-statement zeker niet genoeg. Ondertussen nam de Academy, die tijdens de uitzending zelf totaal niet ingreep, ook maatregelen: Will Smith is niet meer welkom bij de Oscars... 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: Veronica Superguide/ANP

Lees verder