Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

Chazia Mourali over De Zwakste Schakel-opvolger Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vorig jaar keerde De Zwakste Schakel na jaren van afwezigheid weer terug op de Nederlandse televisie. Daarbij nam Bridget Maasland de presentatie over van Chazia Mourali. In een podcast van Ruud de Wild vertelt Chazia wat ze van het optreden van Bridget vindt.

Chazia Mourali in de leer in Engeland

In de podcast 30 Minuten Rauw spreekt Ruud de Wild met Chazia Mourali. Zij vertelt over haar tijd bij De Zwakste Schakel. Chazia was van 2001 tot 2004 te zien als presentatrice van de quiz. Om eer te doen aan de originele versie besloot Chazia in de leer te gaan in Engeland. Ze herinnert zich hoe ze door Londen liep met een stapel modetijdschriften, omdat ze haar eigen versie van de mateloos populaire presentatrice Anne Robinson wilde neerzetten.

Chazia over opvolger Bridget Maasland

Chazia noemt die periode in Londen een van de gelukkigste periodes in haar werkende leven. Ze werkte nauw samen met de BBC en werd echt goed getraind. Toch vindt ze het niet erg dat er inmiddels een nieuwe presentatrice is aangetreden. Ze is zelfs enorm lovend over Bridget Maasland: "Die doet het op haar eigen manier en dat is ontzettend goed. (…) Als het niet bij Bridget past om het op de manier te doen waarop ik het deed, dan is het ongelofelijk slim van haar om haar eigen weg te kiezen. Anders gaat het mis."

De Zwakste Schakel met Bridget Maasland

Chazia was niet de enige die enthousiast was over Bridget als presentatrice van De Zwakste Schakel. De show deed het verrassend goed op de late avond! Dat komt natuurlijk mede omdat Bridget niet bang was zichzelf (en haar relatie met André Hazes) op de hak te nemen. Alhoewel kijkers wel een beetje moesten wennen aan haar “rare lippen”…

Lees verder