• Meiland

Chateau Meiland: Martien en Erica reageren op breuk Montana en Dirk

Treurig nieuws vanuit huize Meiland vandaag: Montana en Dirk zijn na acht jaar uit elkaar. Martien en Erica reageren op de breuk van dochterlief en ex-schoonzoon: "Het is geen leuk nieuws aan het einde van het jaar."

Door Lise Knipping
Familie Meiland

Hoewel de ex van Montana niet heel vaak te zien was in Chateau Meiland, was Dirk na acht jaar een groot onderdeel van de Meilandjes. Erica en Martien vinden het nieuws dan ook 'heel verdrietig, dat vertellen ze aan Shownieuws. "Dirk is al zo lang onze schoonzoon. Wij zien hem en zijn ouders als familie. Wat ons betreft blijft deze band bestaan." Ook reageert Martien in RTL Boulevard op de breuk: "Het is geen leuk nieuws aan het einde van het jaar. Wij vinden het verschrikkelijk, maar het zij zo." 

Eigen weg

Het koppel liet vandaag via Instagram weten dat ze een punt zetten achter hun relatie, maar treden verder niet naar buiten over de breuk. Montana: “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg.” En dat nét nadat we nog een sprookjeshuwelijk in huize Meiland konden verwachten...

Relatiecrisis

In de biografie van Erica Meiland vertelde ze dat Montana en Dirk eerder een relatiecrisis overleefden. Dirk vond dat Montana het huishouden wel kon gaan doen als hij afgestudeerd was, waar Montana op haar beurt totaal niet van gediend was. Hoewel deze ruzie werd opgelost, wisten ze het toch niet te redden. Oplettende kijkers vonden het ook al vrij verdacht dat Dirk niet te zien was in Kerst met de Familie Meiland.