Martien, Erica en Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien, Erica en Maxime Meiland

Chateau Meiland: dit kost de villa van Martien en Erica

|
|

Laatste update:

Martien en Erica Meiland gaan weer eens verhuizen, en hebben hun kapitale villa in Noordwijk te koop gezet. Mocht je ergens nog 3 miljoen euro onder een matras hebben liggen: grijp je kans!

De familie Meiland verhuisde van Frankrijk weer terug naar Nederland en landden in Hengelo. Hun boerderij bleek volgens de gemeente geen ‘woonboerderij’ te zijn, dus vertrokken Martien, Erica en Maxime richting Noordwijk. Erica had geen goed gevoel over de verhuizing, en dat bleek terecht: na een paar maanden kochten Martien en zij alweer een ander huis in die gemeente.

Een meevaller voor de Meilandjes is dat hun beroemde Chateau Marillaux eindelijk verkocht is. Volgens Erica begon het dure gebouw een ‘blok aan het been’ te worden van de familie: nu zijn ze er eindelijk van af. Oók lekker: de vraagprijs van de Meiland-villa ligt bijna anderhalve ton hoger dan wat ze er zelf voor betaald hebben.

Nieuw seizoen Chateau Meiland?

Voor zover bekend is er niks mis met huis; het is niet gebouwd op een Indianenbegraafplaats, of iets dergelijks. Volgens de familie is de villa niet genoeg afgeschermd van de buitenwereld, waardoor ze vaak te maken hebben met pottenkijkers.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Over een nieuw seizoen Chateau Meiland is nog niet zoveel bekend. Wél starten Martien en Erica binnenkort de nieuwe versie van Effe Geen Cent te Makken. De - nu al controversiële - realityserie Chateau Bijstand is vanaf 7 maart te zien op SBS6.

Lees verder