Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Chantal Janzen en meer BN'ers komen op voor Monique Westenberg na breuk André Hazes

|
|

Laatste update:

UPDATE: het is inmiddels bekend dat André's nieuwe liefde Bridget Maasland isMonique Westenberg krijgt een wagonlading aan steunbetuigingen van BN'ers nadat ze de veelbesproken breuk met André Hazes openhartig besprak als "pijnlijk". 

Dat deed ze in een emotionele post op Instagram. Hierin gaf ze onder meer toe dat André Hazes haar via een appje liet weten dat 'ie gevoelens heeft voor een ander. En de identiteit van 'die ander' "maakt het alleen maar nog pijnlijker". "Denk aan jou lieve Monique", schrijft onder meer Chantal Janzen - maar ze is zeker niet de enige BN'er die opkomt voor Monique!

BN'ers steunen Monique Westenberg

"Lieverd!! Heel veel sterkte", zo begint Olcay Gulsen haar steunberichtje. "Ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken." En RTL Boulevards Miljuschka Witzenhausen: "Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mama's kunnen niet gebroken worden." Bobbi Eden post een hele rij hartjes, net als Nicolette van Dam (die het ex-stel goed kent), Natasja Froger én Leontine Borsato - die recent in het nieuws kwam nadat Marco Borsato's affaire met Iris Hond uitkwam

Nog meer steun voor Monique

Maar dat was nog niet alles. Terwijl André zich verder stil houdt en andere dingen post op zijn instagram-pagina, blijven de lieve reacties voor Monique binnenstromen. "Heel veel liefde voor jou", reageert Lieke van Lexmond. "Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt." 

Lees verder