André Hazes met Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
André Hazes met Monique Westenberg

Monique gekwetst na appje van André Hazes: 'hij heeft gevoelens voor een andere vrouw'

|
|

Laatste update:

UPDATE: het is inmiddels bekend dat André's nieuwe liefde Bridget Maasland is. Monique Westenberg, sinds gisteren de ex van André Hazes, gaat door een diep dal. In een emotioneel bericht laat ze weten dat de hele situatie voor haar behoorlijk pijnlijk is. Hier komt nog bij dat André haar via een appje liet weten dat 'ie gevoelens heeft voor een ander. 

Gisteren kwam het hoge woord eruit: Monique Westenberg en André Hazes zijn uit elkaar. André's management bevestigde dat in een persbericht. Maar wat blijkt? Dit persbericht is blijkbaar niet gecheckt bij Monique: ze noemt het "behoorlijk pijnlijk". 

Nieuwe vriendin André Hazes

"Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft", schrijft Monique op Instagram. "Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken."

Monique wil rust

"De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen." Ook geeft Monique aan dat er met André "geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben". De reden van hun breuk dus. 

André Hazes Jr. 

André en Monique probeerden de afgelopen tijd hun relatie te lijmen. Dit mocht niet baten. De kleine Dré, hun zoontje, was wel blij dat zijn vader en moeder weer even bij elkaar waren. "Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij."

Lees de hele verklaring van Monique hieronder:

Lees verder