Marco en Leontine Borsato op de première van De Marathon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato op de première van De Marathon

Leontine alleen op vakantie na affaire Marco Borsato en Iris Hond

|
|

Laatste update:

Nadat Privé bekendmaakte dat Marco Borsato een affaire had met Iris en de 12 dates-ster Iris Hond, rakelde dat vast weer een hoop emoties op bij zijn vrouw Leontine Borsato. Die tankt nu lekker bij op een vakantie zónder Marco!

Leontien is heerlijk aan het genieten (en waarschijnlijk ook aan het bijkomen) met een groep BN'er-vrouwen op Aruba. Samen met onder anderen Quinty Trustfull, Kirsten Schilder (vrouw van Nick) en Edsilia Rombley laat ze even alles van zich afglijden. 

Marco Borsato en Iris Hond

Marco en pianiste Iris Hond bevestigden deze week, ná berichtgeving van Privé, dat ze inderdaad een affaire hadden. Waar Privé claimt dat ze nog tot dit jaar een geheim stelletje vormden, onthulden ze zelf dat dit alleen 10 jaar geleden speelde. In 2009, rond de tijd dat Marco’s managementbedrijf TEG faillissement aanvroeg

Reactie Leontine Borsato

Leontine reageerde eerder ook al zélf op dit nieuws (wat voor haar uiteraard géén nieuws was). Ze deelde de uitgebreide reactie die Marco gaf op haar insta-pagina, vergezeld van een zoete foto samen. Ook zei ze: "liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is".

Iris en de 12 Dates

Momenteel schittert Iris Hond in haar eigen datingprogramma. In Iris en de 12 Dates, te zien op Net5, gaat ze op zoek naar de ware liefde. Met behulp van een psycholoog gaat ze met verschillende mannen op date en bespreekt ze wat dat met haar doet. 

Iris en de 12 Dates wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op Net5.

Lees verder