Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

RTL zet Beau en Chantal Janzen in om ‘Woningsdag’ te redden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Koningsdag - als in: alle koninklijke- en 'buiten'-activiteiten - viel eerder al volledig in de soep. Vanwege het coronavirus mogen we komende maandag 'Woningsdag' vieren. RTL 4 helpt ons binnenblijven met een speciale show waarin Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen de krachten bundelen! 

RTL 4 zendt vanaf 20:30 uur De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren uit. Hierin gaan de koningin van RTL en Beau - die zich ook volop inzet tijdens deze coronacrisis - toch een soort van vrijmarkt organiseren. Want: "Nederland blijft binnen en de kleedjes dus ook", zo schrijft RTL in een persbericht.

Chantal en Beau

De twee zenden maandag live uit vanaf Chantals kantoor. "Samen met Beau van Erven Dorens biedt Chantal de kijker de mogelijkheid om alsnog hun spullen te verkopen. En dat niet alleen: ook workshops, muziekoptreden en diners zijn mogelijk. Noem het maar op. Niets is te gek."

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Virtuele vrijmarkt

Denk dus aan een soort... virtuele vrijmarkt. "De leukste, gekste en meest bijzondere spullen en acties brengen Beau en Chantal bij de kijkers onder de aandacht." Die kijkers kunnen vanaf vandaag naar kikavrijmarkt.nl. Daar kunnen ze een eigen kleedje met spullen op zetten. "De opbrengst, of een deel daarvan, geven zij naderhand aan KiKa, die dat gebruikt voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker."

RTL zet Beau en Chantal Janzen in om ‘Woningsdag’ te redden

De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren is op 27 april om 20:30 uur te zien op RTL 4!

Lees verder