Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

De 7 leukste tv-momenten van Chantal Janzen

|
|

Laatste update:

Ze presenteert, zingt, acteert, blijft slapen en komt bij je werken. Chantal Janzen heeft alle kanten van de showbizz gezien en geprobeerd. Haar kijkcijfers zijn misschien wat aan de lage kant, maar aan talent en charisma ontbreekt het de showbizz-koningin niets. De presentatrice, die onlangs nog haar zangkwaliteiten bewees in DWDD, heeft inmiddels al een hoop tv-programma’s gemaakt. Wij zetten de leukste momenten voor je op een rijtje.

'Koken' met Gordon en Chantal

In deze aflevering van Chantal blijft slapen logeert The Voice presentatrice Chantal Janzen bij de ene helft van Geer en Goor. Gordon en Chantal proberen samen een maaltijd te maken... en laat dat nou net niet een van de talenten zijn die op hun lijstje staat. Het gaat op z'n zachtst gezegd (Net zoals haar samenwerking met Rumag) niet helemaal goed.

Chantal vs De Boefjes

Chantal gaat werken bij een kinderdagverblijf. Gewapend met een paar Crocs gaat ze een dag vol gillende, rennende en huilende kinderen tegemoet… succes Chantal!

Chantal!

Alhoewel de twee nu niet de beste vriendinnen zijn, organiseerden ze in dit programma nog samen de leukste partijtjes. Chantal en Wendy hielpen koppels aan fantastische huwelijksaanzoeken, om de verloofde kandidaten daarna de strijd met elkaar aan te laten gaan. De hoofdprijs: hun droomhuwelijk. De kandidaten vallen af als ze een vraag niet goed hebben. In dit spel vallen ze dan ook letterlijk de diepte in. Daar krijg je natuurlijk de zenuwen van en dan zeg je gekke dingen...

Sexy Dance Dance Dance

In het programma dat ze samen met komiek Jandino presenteert, praat Chantal de dansende BN’ers aan elkaar. In deze aflevering verrast ze haar medepresentator met een speciaal eigen dansje. Jandino weet niet waar hij moet kijken!

Is it me you're looking for?

Chantal en Tijl Beckand strijden tegen elkaar voor de eer van hun geslacht. In dit spel moet Chantal een bekend engels liedje uitbeelden. En dat krijgt een vreemd tintje...

James Corden!

Chantal Janzen won de Gouden Televisier-Ring voor beste presentatrice. Ze werd gefeliciteerd door niemand minder dan James Corden! Chantal probeert in haar beste engels uit te leggen waar haar programma over gaat. James Corden denkt nu wel twee keer na voor hij op de koffie gaat met Chantal.

Poetsen bij The Voice

Dit seizoen maakte de presentatrice haar debuut bij The Voice of Holland. Haar eerste dag ging iets anders dan gepland…

Net als de rest van Nederland mag ook Chantal niet meer uit huis door de coronacrisis. Dat betekent geen opnames, geen rode lopers, niets. Hoe gaat het nu met haar in lockdown?  

Lees verder