Change of plans: Spiderman-film Silver And Black geannuleerd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Change of plans: Spiderman-film Silver And Black geannuleerd

Change of plans: Spiderman-film Silver And Black geannuleerd

|
|

Laatste update:

Sony heeft grote plannen voor films in het Spider-Man-universum. Het aangekondigde Silver And Black, over de Black Cat en Silver Sable, maakt hier geen deel meer van uit. We zien het duo echter wél op een andere manier terug!

Twee maanden geleden hoorden we al dat de film over de sexy inbreekster Black Cat en de stoere premiejager Silver Sable voorlopig op de lange baan was geschoven. Van uitstel is in dit geval inderdaad afstel gekomen…

Tegen Variety zegt Sanford Panitch (directeur van Columbia Pictures) dat Silver And Black niet gemaakt wordt. In plaats daarvan krijgen Spider-Mans ‘frenemy’ Black Cat en Silver Sable allebei hun eigen film!

Voorrangskat

Black Cat is het bekendst van de twee, en zal daarom waarschijnlijk als eerste op het scherm verschijnen. Volgens Panitch is dit personage het herkenbaarst, heeft het een sterkere link met Spider-Man én bestaan er al veel verhaallijnen in de Marvel-comics.

Silver And Black had al een regisseur, Gina Prince-Bythewood (The Secret Life Of Bees), maar zij verlaat het project in de nieuwe vorm. Silver Sable, een soort kruising tussen Black Widow uit The Avengers en de gewelddadige Punisher, staat voorlopig even op een laag pitje.

Daar staat tegenover dat er ook gekeken wordt naar de mogelijkheden voor een Silk-film. Silk is een soort vrouwelijke Spider-Man, die door dezelfde spin werd gebeten als Peter Parker. Cindy Moon heeft een Koreaanse achtergrond en haar spinnenpowers zijn nét iets anders als die van classic Spider-Man.

Moar!

Naast de films over de vrouwelijke superhelden wordt er hard gewerkt aan nieuwe films over personages uit de Spider-Man-comics. Van Venom, Spidey’s aartsvijand, hebben we al het een en ander kunnen zien in diverse trailers.

Jared Leto is verder gestrikt om de vampier Morbius te spelen. Spider-Man zelf keert in juli 2019 terug in Far From Home, het vervolg op Homecoming (2017). Alsof dat nog niet genoeg is, verschijnt eind 2018 ook nog de bizarre animatiefilm Into the Spider-Verse. Met onder anderen Nicolas Cage!

Lees verder