Wordt Nicolas Cage de volgende Spider-Man acteur?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wordt Nicolas Cage de volgende Spider-Man acteur?

Wordt Nicolas Cage de volgende Spider-Man acteur?

|
|

Laatste update:

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: het lijkt erop dat Nicolas Cage de volgende acteur is die in het kostuum kruipt van Spider-Man!

Comeback

In 2007 maakte Nicolas Cage zijn Marvel-debuut in de stripverfilming Ghost Rider. Ruim tien jaar later maakt de cultheld een verrassende comeback in het Marvel-universum. Volgens de website Discussing Film zal Cage te horen zijn in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Daar zal hij de stem inspreken van Spider-Man Noir. De trailer voor deze oogstrelende animatiefilm verscheen vorige maand online!

Muurkruiper

Spider-Man Noir is een alternatieve versie van Spidey, die actief is in de jaren 30 van de vorige eeuw. Deze duistere variant van de geliefde Marvel-held was eerder te zien in de tekenfilmserie Ultimate Spider-Man en de game Spider-Man: Shattered Dimensions. Aangezien Into the Spider-Verse zoveel mogelijk versie van de muurkruiper in de film probeert te stoppen, lijkt de toevoeging van Spider-Man Noir een logische stap. De woordvoerders van Sony en Nicolas Cage hebben nog niet gereageerd op de geruchten.

Op 20 december weten we het zeker: dan draait Spider-Man: Into The Spider-Verse in de bioscoop!

Lees verder