Spider-Man spin-off Silver and Black uitgesteld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man spin-off Silver and Black uitgesteld

Spider-Man spin-off Silver and Black uitgesteld

|
|

Laatste update:

Sony heeft de Spider-man spin-off Silver and Black op de lange baan geschoven. Het was al een tijdje verdacht stil rond deze film over stoeipoes Black Cat en de stoere Silver Sable. Nu heeft de distributeur dus bekend gemaakt dat de film tot nader orde uitgesteld is. Het is wel de bedoeling dat Silver and Black er nog steeds komt, maar het script gaat eerst grondig herschreven worden.

Eerste spin-offs voor het ‘Spider-Verse’

In mei 2017 kondigde Sony aan met een aparte film over de twee populaire personages te komen, die in februari 2019 uit zou moeten komen. Gina Prince-Bythewood, bekend van de film The Secret Life of Bees, zou de film gaan regisseren. Het was samen met het in oktober uit te komen Venom één van de eerste spin-offs die Sony aankondigde voor het ‘Spider-Verse’ rond hun nieuwe Spider-Man, die nu natuurlijk gespeeld wordt door Tom Holland.

Pikante fan-art

Felicia Hardy oftewel The Black Cat is een verleidelijke dievegge waar Spider-Man in de comics al tientallen jaren een haat-liefdeverhouding mee heeft. Haar zeer laag uitgesneden decolleté is daarnaast een bron van inspiratie voor pikante fan-art, dus ga vooral niet op het werk googelen hoe ze eruit ziet. Silver Sable is een al net zo voluptueuze comic book-heldin, zij het wat minder schaars gekleed. Deze keiharde huurlinge heeft wel wat overeenkomsten met Scarlett Johansson’s Black Widow: zo komen ze allebei uit Oost-Europa en kunnen ze uitstekend met wapens overweg.

Piepklein rolletje

Felicity Jones, bekend van Star Wars: Rogue One en Inferno, had in The Amazing Spider-Man 2 al een piepklein rolletje als Felicia Hardy. De bedoeling was ongetwijfeld dat zij in een vervolg op zou duiken als The Black Cat. Na het mislukken van The Amazing Spider-Man 2 is ook dit plan geschrapt, dus het valt aan te nemen dat een andere actrice de rol gaat spelen in Silver and Black.

Lees verder