Sony onthult schurken Spider-Man spin-off Silver and Black

Door Redactie
Sony onthult schurken Spider-Man spin-off Silver and Black

Black Cat en Silver Sable krijgen het zwaar te verduren in de actiefilm Silver and Black. De femmes fatales uit het Spider-Manuniversum moeten het namelijk opnemen tegen drie klassieke schurken uit de Marvel-strips!

Verleidelijk

Dit voorjaar werd bekend dat Black Cat, de sexy inbreekster waar Spider-Man een haat-liefdeverhouding mee heeft, haar eigen film krijgt: Silver and Black. Daarin schittert zij naast Silver Sable, een even verleidelijke als meedogenloze huurling. Inmiddels weten we ook dat enkele klassieke Spidey-schurken hun opwachting zullen maken in deze spin-off!

Cyborg

De voornaamste bad guy is Mendel Stromm. Hij verscheen in 1966 voor het eerst in de Spider-Manstrips. Hij stierf schijnbaar na een gevecht met Spidey aan een hartaanval, maar kwam terug als de cyborg Gaunt! Hij wordt bijgestaan door Tarantula, de Zuid-Afrikaanse terrorist die een expert is in martial arts. De derde naam is misschien wel het interessantst, omdat we dit personage als eerder zagen in Spider-Man: Homecoming. We hebben het over Mac Gargan alias Scorpion. Het is nog niet bekend of Michael Mando (Better Call Saul) zal terugkeren voor de rol. Ook zijn er kleine rolletjes voor Tombstone en de Chameleon.

Maniakaal

Er is sowieso nog heel weinig onbekend over de cast van Silver and Black, maar we brengen je natuurlijk meteen op de hoogte zodra we weten wie Black Cat en Silver Sable zullen spelen! Overigens zijn Black Cat en Silver Sable niet de enige personages uit de Spider-Manstrips die hun eigen film krijgen. Er wordt ook hard gewerkt aan films met Marvel-schurken Kraven, Mysterio en Venom. In die laatste film zal niemand minder dan Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) de rol van de maniakale Marvel-schurk spelen!