Carlos Platier

Veronica Superguide logo
Carlos Platier

Oud-winnaar Carlos Platier begeleidde kandidaten Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We gaven 'm gisteren al als weekendtip: Expeditie Robinson. Zondagavond 1 september is het namelijk weer zover, dan gaat het 20e seizoen van het survivalprogramma van start! Toen we de kandidatenlijst van Expeditie Robinson 2019 zagen, twijfelden we nog even... Maar nu we weten dat zij begeleid zijn door niemand minder dan oud-winnaar Carlos Platier hebben we er alle vertrouwen in!

Carlos Platier kandidatenbegeleider Expeditie Robinson

Carlos Platier is dit seizoen de kandidatenbegeleider bij Expeditie Robinson. Voor deze droombaan bracht hij deze zomer zes weken op de Filipijnen door. Hij noemt zijn taak in het AD uitputtend, alhoewel hij er meteen aan toevoegt dat het geen moment als werk heeft gevoeld! Carlos Platier, Carlos Platier... We horen je hersens kraken! We frissen je geheugen even op. Deze Tukker wist Expeditie Robinson twee jaar geleden te winnen. In dat seizoen mochten er ook onbekende Nederlanders meedoen aan het survivalprogramma. Hij wist in 2017 onder meer Kaj Gorgels te verslaan. Deze laatste treedt dit seizoen samen met Nicolette Kluijver op als presentator.

Expeditie Robinson 2019 vanaf zondag op RTL 4

Vanaf komende zondag kunnen we weer genieten van Expeditie Robinson. Dit seizoen doen er alleen BN'ers mee, zoals Roy Donders, Thomas Berge, Kim Kötter, Tim Coronel en Rob Geus. Geen zin in al die bekende koppen? RTL komt ook nog met een editie met onbekende mensen. Deze reeks zie je vanaf januari op Videoland.

Lees verder