Roy Donders en zijn zus Rian Donders.

Veronica Superguide logo
Roy Donders en zijn zus Rian Donders.

De eerste kandidaat van Expeditie Robinson 2019 is... Roy Donders!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het kwam vrijdag al even voorbij in het gecancelde 6 Inside (vergeef ons; we keken niet), maar we wilden het toch nog even delen: Roy Donders is de eerste BN'er die meedoet aan Expeditie Robinson 2019!

AKA 'ons Royke' of 'Stylist van het Zuiden'. Patty Brard slingerde het toch wel opmerkelijke nieuws in de meest recente 6 Inside de wereld in en is nu al Team Donders. "Hij is fanatiek, vergis je niet. En sterk." Het tv-jaar van Royke kan nu al niet meer stuk: waarschijnlijk keert hij óók terug met zijn befaamde realityshow!

BN'ers Expeditie Robinson 2019

Het is overigens nog niet bekend welke BN'ers nog meer meedoen met Expeditie Robinson 2019. Met Roy Donders hebben de makers in ieder geval al wél hun volkszanger binnen! Check die nieuwe single hierboven maar. Vorig jaar was Corry Konings, die meerdere keren de show stal, de levenslied-vertegenwoordiger. 

Presentatoren

Inmiddels is de storm rond Dennis Weening, die noodgedwongen moest vertrekken als presentator, en Art Rooijakkers (die welles/nietes speelde) een beetje gaan liggen. De media-rel (met héél veel moddergooien) kende uiteindelijk de volgende uitkomst: geen Dennis of Art, maar Kaj Gorgels. Hij presenteert Expeditie Robinson voortaan samen met Nicolette Kluijver. Expeditie Robinson 2019 is waarschijnlijk vanaf september te zien op RTL 5. 

Lees verder