Carlos Platier Expeditie Robinson 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlos Platier Expeditie Robinson 2017

Carlos wint Expeditie Robinson 2017

|
|

Laatste update:

Het was een hysterisch spannende avond met een bijzondere ontknoping: Carlos wint als jongste deelnemer ooit Expeditie Robinson. Hij wist in de finale Soundos en Kaj achter zich te laten. Er wint daarmee sinds 2009 weer een onbekende Nederlander, nadat er dit seizoen voor het eerst vier niet-BN'ers toegelaten werden.

Droom

De deelname aan Expeditie Robison was voor de 23-jarige Carlos zijn ultieme droom. "Het is uniek, zoiets boek je niet even bij een reisbureau", vertelde hij eerder aan Metro. "Je kan niet naar het reisbureau en zeggen: hee geef mij Expeditie Robinson maar. Ik zou er alles voor aan de kant zetten." Maar het verblijf op een onbewoond eiland viel Carlos soms flink tegen. “Honger, slecht slapen, het doet echt wat met je. Ik heb dat best onderschat.” Toch is het een ervaring die hij voor geen goud had willen missen. “Als we een proef moesten doen, leek het eiland soms net een gigantisch grote filmset. Het was ongelooflijk", vertelt hij.

Voorbereiding

Carlos had zich nauwelijks voorbereid op een verblijf op een onbewoond eiland. "Fysiek ben ik sterk, omdat ik veel aan judo doe. Dus daar had ik wel vertrouwen in. Maar ik heb mij niet ingelezen bijvoorbeeld. Vis vangen en vuur maken zou ik op het eiland wel leren, dacht ik.”

Lees verder