LOL! Captain Marvel ‘smeekt’ Disney om gratis Disney+-abo

Captain Marvel-actrice Brie Larson heeft nog geen Disney+!

Brie Larson was te gast bij Ellen om te praten over haar carrière. Zoals je misschien wel weet speelde ze Captain Marvel in de kaskraker Avengers: Endgame (sinds kort op Disney+!). Betekent dat gratis toegang tot Disney+? Blijkbaar niet!

Brie Larson werd met Captain Marvel in één klap een belangrijk onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. De actrice wil hier weinig voor terug: ze wil alleen haar eigen films terug kunnen zien op Disney’s streamingplatform.

Dan komt de (schokkende) waarheid naar buiten… Captain Marvel herself heeft geen gratis toegang tot Disney+! De superheldin doet een emotionele oproep: ‘geef me alsjeblieft een gratis account, want ik lever een grote bijdrage aan jullie platform!’ Al sinds Right On Track (2003), een televisiefilm waarin een stel meiden hun passie voor dragracen ontdekt.

De smeekbede was overduidelijk een grapje maar Brie Larson-haters, die vinden dat Captain Marvel een smet is op The Avengers, reageerden als door een wesp gestoken! ‘Je verdient miljoenen! Je kan best zelf een abonnementje betalen, Brie!’ Okee jongens, we denken dat deze Oscar- en Golden Globe-winnares dat zelf ook wel in de gaten heeft…

Captain Marvel

Het werk aan Captain Marvel 2 is momenteel in volle gang. Het is nog onbekend waar de sequel precies over gaat, maar regisseur producer Kevin Feige liet al eens vallen dat ‘er veel is gebeurd tussen de verhalen van Captain Marvel en de terugkeer van Larsons personage in Avengers: Endgame'.

We wachten het voorlopig af!