Brie Larson als Captain Marvel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brie Larson als Captain Marvel

Captain Marvel-ster Brie Larson hint op rol in nieuwe Star Wars-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marvel Studios-baas Kevin Feige maakt binnenkort een uitstapje naar het Star Wars-universum. En als het aan Brie Larson ligt, is hij niet de enige!

Lichtzwaard

Eergisteren werd bekend dat Marvel-producer Kevin Feige werkt aan een gloednieuwe Star Wars-film. Al snel gingen de geruchten dat Brie Larson wel eens een belangrijke rol zou kunnen spelen in deze megaproductie. Larson zelf stookte het vuurtje van de geruchtenmachine de volgende dag nog wat hoger op. De Captain Marvel-actrice zette namelijk een foto op Twitter waarop zij poseert met een lichtzwaard naast de droid C-3PO. Daarbij plaatste zij het bijschrift: “Zei iemand Star Wars?”

Megahit

Het is natuurlijk niet gezegd dat dit een bevestiging is dat Larson in de nieuwe Star Wars-film van Feige te zien zal zijn. Maar de Oscarwinnaar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een enorme Star Wars-fan is. In een interview met Entertainment Weekly vertelde Larson dit voorjaar nog: “Ik mocht het lichtzwaard van Samuel L. Jackson vasthouden. Hij nam het mee naar de set van Captain Marvel. Ik heb gehuild, zo cool vind ik het. Ik wil ook een Jedi zijn!” We horen het al, The Force is strong with this one

Lees verder