Kijktip: ruzie op de camping in Mr. Frank Visser Rijdt Visite

Door Redactie
Mr. Frank Visser Rijdt Visite

Vanavond reist Mr. Frank Visser weer door heel Nederland om mensen met een juridisch probleem bij te staan. Dit keer gaat hij in Mr. Frank Visser Rijdt Visite op bezoek bij Eline op de camping in Zeeland en helpt hij Fred een ruzie op te lossen met de lokale Griek in Leidschendam. Hoe heftig zullen de confrontaties worden?

Ruzie, ruzie en nog meer ruzie

Eline liet volgens de campingeigenaar de aftapkraan van haar caravan openstaan, waardoor er een dikke rekening op de mat plofte. Maar Eline is zich van geen kwaad bewust. Betalen? Dacht het niet. Daarnaast reist de rechter naar Assen voor Hans die bij de lokale witgoedhandelaar een vaatwasser én droger kocht voor een mooi prijsje. Klein minpuntje: de droger droogt niet!

Een oprit delen met de Griek

En dat is nog niet alles waar Mr. Frank vanavond mee te maken krijgt, Fred heeft mot met zijn buurman: een Griekse restauranthouder. Die zet elke dag zijn rotzooi en vuilcontainer op de oprit van Fred, waardoor de beste man niet meer normaal kan laden en lossen. Dat gaat er bij de Leidschendammer niet in! Mr. Frank komt verhaal halen.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Mr. Frank Visser to the rescue

Mr. Frank is inmiddels de bekendste rechter van Nederland met zijn juridische programma's. SBS6 blijft komen met nieuwe varianten van de succesformule. Op 16 april start het nieuwe programma Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?, waarin de rechter langsgaat bij oude bekenden uit Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft zijn uitspraak ervoor gezorgd dat de partijen nu wel met elkaar overweg kunnen? 

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6.