Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Plottwist: BzV-kijkers in de ban van ‘ouwe snoeperd’ Geert Jan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren zaten bijna 4 miljoen Nederlanders aan de buis gekluisterd om antwoord te krijgen op die éne vraag: hebben de Boer zoekt Vrouw-boeren hun liefde gevonden? Bij Geert Jan zat er een dikke vette plottwist aan verbonden en kijkers raken niet uitgepraat over deze lekker eigenzinnige boer!

We dachten na die weinig sprankelende citytrip van Geert Jan en Karine eerlijk gezegd niet dat die twee de liefde nog een poging zouden geven. Toch probeerden ze het wél bij terugkomst in Nederland! Wat Karine toen nog niet wist: Geert Jan nam contact op met de vrouw die hij in eerste instantie niet koos: Jacqueline!

Karine en Jacqueline

Yvon voelt 'GeeJee' en Karine - apart van elkaar, uiteraard - aan de tand. Wat is hier nu in hemelsnaam gebeurd? Volgens GJ belde hij Jacqueline alleen op om te vragen of ze boos op hem was na het keuzemoment. Gewoon een vriendschappelijk belletje dus. Toen Karine hier lucht van kreeg (nadat GJ en 'Jac' hier volgens haar over logen), kapte ze de relatie (?) met GJ alsnog af. Ook vielen er hele nare woorden en verwijten over en weer, gaf Karine toe. Vervolgens - we gaan nog even door met de plottwists - probeerde de boer met zijn konijnenpak het tóch weer met Jacqueline, maar...

Kijkers gaan los

... Ook dat liep uiteindelijk spaak, vertelde Yvon in de voice-over. Oftewel: GJ, op twitter al omgedoopt tot 'Playboy' en 'ouwe snoeperd', blijft zonder vrouw achter. Kijkers vonden uiteráárd wat van deze 'driehoeksverhouding' en gingen helemaal los op de soap-achtige plottwists. 

Oplichting

Helaas kregen we na weken speculatie, roddel en achterklap géén definitief uitsluitsel over het 'oplichtingsverhaal'. Al weken geleden publiceerde weekblad Story het gerucht dat één van GJ's dames 'm voor duizenden euro's zou hebben opgelicht, waardoor hij zelfs bij een psychiater belandde en verwikkeld raakte in een rechtszaak. Karine sloeg zelfs keihard terug toen ze zelf in verband werd gebracht met die geruchten. Wat er vaan waar is? We weten het niet en zullen het waarschijnlijk nóóit weten!

Benieuwd hoe het de anderen boeren verging in hun zoektocht naar de liefde? Kijk de Boer zoekt Vrouw-reünie-aflevering hier terug.

Lees verder