Boer Zoekt Vrouw Bastiaan en Milou

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw Bastiaan en Milou

BzV-Milou terug in Zeeland ondanks ex: ‘Bastiaan en ik spreken elkaar niet meer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Milou Rietjens woont weer in Zeeland. De BzV-deelneemster zag haar relatie met Bastiaan stranden, maar hintte eerder dit jaar op een hereniging met de boer. Nu is ze dus echt teruggekeerd naar zijn provincie.

Ik ben weer terug, ik woon zo ongeveer op een halfuur rijden van Bastiaan,” vertelt Milou aan Story. Toch kwam ze niet terug voor de akkerbouwer. “Ik heb hier tijdelijk werk, omdat ik iemand vervang die met zwangerschapsverlof is.

Nog contact?

Nu Milou terug is in de Zeeuwse duinen vragen we ons maar één ding af: hebben de twee weer contact? “Bastiaan en ik spreken elkaar niet meer. Het ligt allemaal achter ons.” Dat sprookje lijkt dus voorgoed voorbij, maar is er ook nog geen nieuwe droomprins op haar pad gekomen? “Nee, er is ook geen andere man in mijn leven. Ik ben op dit moment vrijgezel.

Droomkoppel

Milou en Bastiaan leken hét droomkoppel van het laatste seizoen Boer zoekt Vrouw. De twee vierden zelfs hun één-jarig jubileum. Toch liep hun liefdesavontuur uit op een grote teleurstelling. Na enkele maanden in quarantaine op de boerderij zette Bastiaan een punt achter hun relatie.

Meer Boer zoekt Vrouw? Lees hier 10 feitjes over het boerendatingprogramma.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder