Oh nee! BzV-Bastiaan en Milou zijn uit elkaar

Door Redactie
Bastiaan en Milou, BZV

Ze maakten geen vlogs meer en de foto's van het innige paar bleven uit. Het leken voor de vele fans al tekenen dat boer Bastiaan en zijn Milou niet meer samen waren. En helaas kregen zij gelijk, zo bleek gisteren in de Boer Zoekt Vrouw-kerstspecial

Yvon Jaspers bezocht voor deze speciale kersteditie alle boeren van het vorige seizoen en kwam al snel tot de ontdekking dat niet alles rozengeur en maneschijn was.

Periode vol twijfel

We wisten door het voorstukje van eerder deze week al dat de twee worstelden met de praktische kant van hun relatie, omdat hun leven er altijd heel anders heeft uitgezien. "De praktische kant is gewoon lastig. Je bent heel anders, bent een heel ander leven gewend en ook andere verwachtingen over hoe je je leven indeelt", legt Bastiaan dan ook duidelijk uit. "We hebben er veel gesprekken over gehad dat ik ook echt te weinig tijd aan haar heb kunnen besteden." 

Gebroken hart

Ook Milou voelde die twijfels al langer op de achtergrond spelen, maar was in de kerstspecial nog vrij duidelijk. "Als alles goed gaat met Bastiaan en die liefde blijft gewoon, dan is dat het waard. Ik ben hartstikke blij dat ik Bastiaan gevonden heb, maar ik was in mijn leven wel gelukkiger." Helaas mocht dat liefdessprookje dan ook niet lang meer duren. Net na hun hartstochtelijke video in de special horen we Yvon Jaspers zeggen dat ze 'liefdevol uit elkaar zijn gegaan'. Daar breekt ons hart toch een beetje van

Moeilijke avond

Milou laat na de onthulling van gisteren nu ook op Instagram van zich horen. "Oh, wat was eerste Kerstdag heftig. Als een berg (zeg maar gerust formaatje Mount Everest) heb ik opgezien tegen de uitzending waarin onze break-up aangekondigd zou worden. Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knettersverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet.

Laatste boodschap

Helaas bleken de verschillen uiteindelijk te groot om te overbruggen, al lijkt het initiatief daarvoor bij Bastiaan te liggen. "De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest." Tot slot richt ze zich tot haar ex-liefje. "Het afgelopen jaar was een bijzonder prachtig avontuur samen met jou, met alle ups en downs erbij. Ik had het voor geen goud willen missen." Lees hieronder haar hele bericht!

De Boer Zoekt Vrouw-Kerstspecial gemist? Bekijk 'm dan hier terug.