De dames van Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
De dames van Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

BzV-Madeleen vindt boer Bastiaan niet sociaal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Miljoenen kijkers zagen afgelopen zondag hoe deelnemer Steven door boerin Annemiek naar huis werd gestuurd in Boer zoekt Vrouw. Hij kreeg vervolgens massaal steunbetuigingen, maar we zouden bijna vergeten dat ook Madeleen het programma moest verlaten!

De Zeeuwse akkerboer Bastiaan stuurde haar van het erf af en vervolgt de 'logeerweek' met Milou en de gedoodverfde 'winnares' Elise, de Bastiaan al als haar soulmate ziet. Hoewel het niet als een grote verrassing kwam, noemt Madeleen het nu toch "een teleurstelling". 

Teleurstelling

De oud-deelneemster blikt in een filmpje op de BzV-website terug op haar tv-avontuur. "Het is echt heel raar dat dit nu allemaal voorbij is en dat het allemaal gebeurd is", begint Madeleen. "Toen de logeerweek begon dacht ik echt: ‘dit zou hem wel eens kunnen zijn’. Het is wel echt heel erg balen dat het dan anders blijkt te zijn op de boerderij. Je kijkt er heel erg naar uit en dan is het wel een teleurstelling."

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Niet zo sociaal

Ook kijkt ze terug op meerdere momenten die wij als kijkers ook wel meekregen. Dat Bastiaan nu niet bepaald overliep van de interesse in zijn dames. Dit resulteerde in een paar ongemakkelijke momentjes waarop de dames érg veel aan 'm vroegen, maar vervolgens maar weinig vragen terugkregen. Dit merkte Madeleen uiteraard ook. "Ik miste een beetje dat sociale bij hem. Hij vindt het heel leuk om iets over zichzelf te vertellen, maar hij vroeg niet zoveel aan ons." Dit in tegenstelling tot de veelbesproken boer Jan: die is mede vanwege zijn 'drugsbekentenis' juist énorm openhartig. Maar hè: elke boer is anders!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag rond 20:35 uur te zien op NPO 1.

Lees verder