Boer Rob

Veronica Superguide logo
Boer Rob
Boer zoekt Vrouw

Rob weet BzV-kijkers eindelijk te ontdooien: 'Waarom zien we nu pas de echte Rob?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Week na week zorgde de ijverige Rob voor kromme tenen bij BzV-kijkers. Met zijn serenades, overdosis aan complimenten en kusspelletjes was hij té veel. Maar gisteravond waren kijkers ineens ontroerd door de boer. 

Lees hier ook of de andere Boer Zoekt Vrouw-koppels nog steeds samen zijn:

Jouke en Karlijn

Evert en Maud

Janine en Sander

Hans en Annette

Alleen naar de reünie

Het was alles behalve een verrassing dat boer Rob alleen naar de BzV-reünie kwam. Terwijl hij hoteldebotel was van Wendy, kreeg zij niet het 'wauw-effect' dat ze zocht. Kijkers konden de ongemakkelijke situaties nauwelijks aanzien (de True Colors-serenade, anyone?). Tv-criticus Angela de Jong zat zelfs gillend voor de buis: "Ren dames van Rob, ren!"

Onzekerheid bij de boer

Hoe kijkt Rob zélf naar zijn bijna wanhopige liefdespogingen? "Ik zie dat ik iets doe dat ik graag doe en wie ik ben. Maar ik zie natuurlijk ook wel terug dat het niet altijd zo uitwerkt zoals ik het bedoel. Dat werkt averechts", verklaarde hij aan Yvon. "Ik wil het té graag." De boer vertelde dat er een reden is dat hij alles zo nodig uit de kast moet trekken. "Wat je in je hebt wil je naar de ander toe overbrengen. En toch vanuit die onzekerheid. Je wil je profileren, terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoeft."

Kwetsbaar verhaal

Toen Yvon vroeg waar hij dan zo onzeker over is, kwam er een kant van Rob naar voren die kijkers nog niet eerder hadden gezien. "Ik heb een laag zelfbeeld", gaf de boer toe. "Ik ben niet trots op mezelf, in wezen. Dan wil ik snel profileren wat ik wel kan, waar ik goed ben of wat ik graag uit wil dragen. Dat wil ik compenseren." Ondanks het mislukte BzV-avontuur, gelooft Rob nog steeds in de liefde. "Ik heb het vertrouwen dat er iemand rondloopt die daar doorheen kan kijken. Iemand die zegt: het is goed zo Rob."

Kijkers zijn om

Kijkers prijzen de kwetsbaarheid die Rob laat zien. "Heb nu met hem te doen...hij heeft iets té hard zijn best gedaan. Rob wilde zó graag! Volgens mij heeft hij best een warm hart en is hij eigenlijk heel gevoelig", twittert een fan. "Wat een super kwetsbare verhalen van deze boeren zeg. Zeker van Rob ook", schrijft een ander. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder